Uslovi korišćenja

Uslovi kupovine o kojima te ovim putem obaveštavamo kao posetioca naše web strane važe za prodaju proizvoda iz prodajnog asortimana Dubravka Savic PR Atelje Dulsineja sa sedištem u ulici Vojvode Mišića 24, 31210 Požega (u daljem tekstu: Trgovac) putem internet stranice http://dulsineja.com/

Osnovni podaci o firmi

Naziv: Dubravka Savić PR dovršavanje tekstila Atelje za dizajn i slikanje na tekstilu Dulsineja Požega
Adresa: Vojvode Mišića 24, 31210 Požega
Šifra delatnosti: 1330 – Dovršavanje tekstila
Matični broj: 66022528
Poreski broj (PIB): 112317883
Web adresa: http://dulsineja.com/
Kontakt telefon: +381 (0)69 545 99 11
Kontakt e-mail: info@dulsineja.com

Postupak kupovine​

Kupovina i naručivanje proizvoda koji se prodaju putem sajta http://dulsineja.com/ se može izvršiti od strane posetilaca sajta. Poručivanjem proizvoda kupac prihvata ove Uslove kupovine. Smatraće se da je potvrdom poručivanja od strane Trgovca zaključen ugovor između Trgovca i kupca.

Kupovina

Kupovina može biti izvršena od strane posetilaca sajta unosom traženih podataka – ime, prezime, adresa, kontakt telefon, kontakt e-mail. Troškovi dostave nisu uključeni u cenu proizvoda.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena tvoja platna kartica biće izražen u tvojoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Načini plaćanja

Plaćanje porudžbine izvršene putem sajta http://dulsineja.com/ je moguće izvršiti platnim karticama i plaćanjem na račun. Račun će kupcu biti dostavljen na e-mail.

Dostava

Nakon slanja porudžbine od strane Kupca počinje status obrade porudžbine. Tokom obrade na mail adresu kupca biće poslato obaveštenje o potvrdi porudžbine. Kupac će putem email-a biti obavešten o roku izrade/isporuke.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili problema vezanih za porudžbinu, Atelje Dulsineja će kontaktirati kupca bez odlaganja. Dostavu realizuje kurirska služba na diskretan, pažljiv i pouzdan način.

Cene

Sve cene koje su iskazane na sajtu http://dulsineja.com/ su izražene u dinarima. Atelje Dulsineja nije obveznik PDV-a.

Za sve porudžbine uzimaju se važeće cene u trenutku potvrde plaćanja. Atelje Dulsineja zadržava pravo da trenutne cene može promeniti u svakom trenutku. Kupovina robe uz posebne cenovne pogodnosti i/ili uz posebne prodajne podsticaje obavlja u skladu sa Uslovima koji su objavljeni na sajtu.

Intelektualna svojina

Sav sadržaj (tekstovi, slike i drugi materijali) koji se nalazi na http://dulsineja.com/ predstavlja intelektualnu svojinu Trgovca ili trećih lica od kojih je Atelje Dulsineja dobio saglasnost za njegovo korišćenje. Zabranjena je svaka upotreba sadržaja sajta http://dulsineja.com/ u komercijalne ili u druge svrhe bez izričite pismene saglasnosti Trgovca.

Politika reklamacija

Obaveštavamo poštovane kupce da reklamacije na robu kupljenu putem našeg sajta mogu izjaviti elektronski na e-mail info@dulsineja.com

Pravo na povraćaj odnosno reklamaciju kupac gubi u slučajevima neovlašćene dorade proizvoda ili zahvata na proizvodu od strane treće neovlašćene osobe. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod sa greškom molimo vas da nas obavestite na e-mail adresu. Troškove povraćaja robe snosi prodavac isključivo u slučaju lošeg kvaliteta proizvoda, dok u ostalim slučajevima troškove povraćaja snosi kupac.

Po prijemu robe Atelje Dulsineja će vratiti celokupan iznos novca ili će zameniti oštećeni proizvod. Rok za povraćaj je 7 dana od dana prijema. Kupac ima pravo vratiti proizvod u sledećim slučajevima:

  • Isporuka proizvoda koji nije naručen
  • Isporuka oštećenih proizvoda, a oštećenja su nastala zbog loše manipulacije prilikom isporuke.

Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakovane u kartonsku ambalažu, zajedno sa originalnim pakovanjem u koje su dobili uz proizvod. Sve reklamacije koje su neprikladno zapakovane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljaocu.

Fizička oštećenja ne podležu garanciji, ne vršimo povraćaj novca.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Dubravka Savić PR dovršavanje tekstila Atelje za dizajn i slikanje na tekstilu Dulsineja Požega je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Dina i Maestro metoda plaćanja.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Atelje Dulsineja obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Atelje Dulsineja odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Politika privatnosti

Atelje Dulsineja, sa sedištem u Vojvode Mišića 24, 31210 Požega, PIB: 112317883, MB: 66022528 (u daljem tekstu: Trgovac) posvećuje punu pažnju zaštiti podataka o ličnosti korisnika sajta http://dulsineja.com/ odnosno kupaca koji od Trgovca kupuju proizvode preko navedenog sajta.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kod Trgovca kojima su podaci neophodni radi obavljanja posla. Atelje Dulsineja preduzima odgovarajuće zakonske tehničke i organizacione mere radi zaštite od neovlašćenog ili nezakonitog korišćenja ličnih podataka kupca.

Tokom posete sajtu http://dulsineja.com/ Atelje Dulsineja može prikupiti određene lične informacije koje su neophodne kako bi kupac podesio svoj nalog, kao i podatke koji su neophodni u svrhu naplate ili isporuku porudžbine.

Atelje Dulsineja neće predati podatke o kupcima koji su prikupljeni putem sajta http://dulsineja.com/ ili koje čuva u bazi registrovanih kupaca bilo kom trećem licu, osim ukoliko je na takvu predaju podataka obavezan u skladu sa važećim zakonima Republike Srbije.

Sajt http://dulsineja.com/ može da prepozna ranijeg korisnika pomoću kolačića. Kolačići personalizuju posete sajtu u skladu sa ličnim potrebama korisnika. Kolačići se mogu onemogućiti podešavanjem Internet postavki uređaja kojim pristupate sajtu.

U ime Atelje Dulsineja obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Atelje Dulsineja odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Završne odredbe

Na sva pitanja u vezi sa poručivanjem robe putem sajta http://dulsineja.com/ koja nisu uređena ovim Uslovima kupovine primenjivaće se odredbe važećeg zakona u Republici Srbiji.

Ugovorne strane će nastojati da sva eventualna sporna pitanja reše mirnim putem, a ukoliko to ne bude moguće, takav spor će rešiti pred stvarnim nadležnim sudom u Beogradu.

Atelje Dulsineja zadržava pravo da ove uslove kupovine menja bez prethodne najave, uz objavu na http://dulsineja.com/